Larrosa diu que va perdre perquè té amics hospitalitzats i altres que no van arribar a temps de votar

El líder del PSC diu que les amigues de les seves filles tampoc van poder fer els tràmits per exercir el vot

Fèlix Larrosa, candidat del PSC
Fèlix Larrosa, candidat del PSC | ACN
31 de maig del 2019
Actualitzat a les 8:34h
El candidat del PSC, Fèlix Larrosa, tira pilotes fora a l'hora d'analitzar els resultats electorals de la seva candidatura, que va quedar rere la d'ERC. El líder socialista assegura que els 81 vots que el separa dels republicans són d'amics seus que estan hospitalitzats i d'altres que no van arribar a temps de votar.

En aquest sentit, Larrosa també ha assegurat que li van faltar el suport d'amigues de les seves amigues que no van poder fer els tràmits per exercir un vot que, ell suposa, anirien cap a la seva llista. 

Larrosa ha remarcat també que la situació de la qual partien no era "plàcida" amb molts elements que s'han barrejat amb les municipals, en el marc de la política nacional, però també dels 40 anys de governs socialistes a la Paeria. "També però per decisions i situacions dels darrers quatre anys", fent una referència clara al darrer mandat d'Àngel Ros, que va plegar a l'estiu per marxar a fer d'ambaixador de l'estat espanyol a Andorra. Segons Larrosa, en 9 mesos han estat incapaços de diferenciar el govern municipal sorgit després de l'agost del que va sortir al 2015.