El PSC diu que Fèlix Larrosa farà una oposició «ferma» però «constructiva»

El partit posa en valor l'augment de grups municipals i representació a les comarques de Ponent, el Pirineu i l'Aran, destacant en especial la recuperació de Conselh Generau

Fèlix Larrosa, candidat del PSC
Fèlix Larrosa, candidat del PSC | ACN
Redacció
27 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:22h
El PSC de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran ha reiterat aquest dilluns que els resultats de la ciutat de Lleida, amb ERC com a primera força, dibuixen un nou escenari en el que suposarà un pas a l'oposició pel partit. El primer secretari, Òscar Ordeig, ha dit que aquesta s'exercirà "de manera ferma però també de forma constructiva, pensant en la ciutadania".

El PSC ha posat en valor l'augment de la presència de grups municipals socialistes a la demarcaicó i, per tant, de la representació arreu del territori durant els propers quatre anys. En especial, "els bons resultats obtinguts a la Val d'Aran'', on Unitat d'Aran (UA) ha obtingut una amplia majoria a bona part dels ajuntaments i ''recupera el Conselh Generau, després de vuit anys".

A la resta del territori, Ordeig ha apuntat que "el PSC ha mantingut o inclús millorat els resultats a les capitals de comarca, malgrat en alguns casos això hagi suposat sumar una regidoria tot i haver sumat vots", i ha afegit que tant en els municipis que han guanyat com en els que no, "els socialistes oferim mà estesa a aquelles forces disposades a treballar pel progrés dels pobles i la ciutadania".