Nomenament

Miquel Àngel Cullerés, nou director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida

Cullerés havia estat director dels serveis d'Ensenyament en l'anterior mandat i ara substitueix Josep Borrell, que s'ha jubilat recentment

per Redacció, 24 de maig de 2019 a les 16:41 |
Primer pla de Miquel Àngel Cullerés | ACN
Miquel Àngel Cullerés és el nou director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Lleida en substitució de Josep Borrell, que s'ha jubilat recentment. Cullerés és llicenciat en Filologia Catalana, té un màster en Lingüística Aplicada i en Direcció Pública i també posseeix un diploma d'Estudis Avançats dins el programa de doctorat sobre "La construcció europea: societat, cultura, dret i educació", i un postgrau sobre "Correcció de textos orals i escrits".

Del 2011 al 2018 va ser director dels Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament a Lleida, quan la Conselleria estava en mans del PDECat. També és professor de llengua i literatura catalanes, des de 1998 i actualment formava part de l'equip de la delegació de Govern a Lleida.


Cullerés també ha estat director i redactor en cap de les revistes de la comarca del Pla d'Urgell "Setze" i de la publicació de la Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida, "Àmbits". És autor, entre altres, dels llibres "Cent anys de premsa periòdica a Mollerussa" (1998); "Josep Rosell Laporta. Un home, una vida" (2002); "Història de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida" (1998); "La COELL. 30 anys d'història" (2007) i "El món dels àrids" (2001).

 

Participació