Ciutadans recull i penja en un mur 400 tuits contra Ángeles Ribes per demostrar «l'odi» contra el partit

Cañas critica que a la capital del Segrià hi ha molts "cacics" que es pensen que la ciutat és seva i Ángeles Ribes ha dit "prou"

Ángeles Ribes i Jordi Cañas, amb els tuits
Ángeles Ribes i Jordi Cañas, amb els tuits | ACN
Redacció
21 de maig del 2019
Actualitzat el 22 de maig a les 0:06h
Ciutadans ha aixecat aquest dimarts "el mur de l'odi" a la plaça de la Paeria de Lleida, amb un recull de 400 tuits que increpen la seva candidata a l'alcaldia de la capital del Segrià. Ángeles Ribes ha lamentat que es tracta d'uns missatges "carregats d'odi i de rancor absolut", rebuts simplement perquè Ciutadans va entrar a la Paeria amb quatre regidors en les últimes eleccions municipals i, des de llavors, "s'ha dedicat a mantenir la neutralitat a l'espai públic i respectar la convivència", ha dit.

El candidat del partit a les eleccions europees, Jordi Cañas, ha participat en l'acte i ha criticat que aquests missatges són fruit del fet que a Lleida hi ha molts "cacics" que es pensen que la ciutat i els carrers són seus i que el que ha fet Ribes és dir "no", "que la ciutat i l'ajuntament són de tots, no d'alguns".

"Ribes els ha plantat cara i a molts els ha sortit tot el pitjor", ha assegurat Cañas. Tot i això, ha volgut donar ànims a Ribes, qui creu que serà la pròxima alcaldessa de Lleida i li ha transmès que està "orgullós" del seu compromís de defensar allò que és "correcte" tot i que a vegades, ha reconegut, "té un cost personal que no hauria de ser normal en una societat democràtica".

Però precisament, per això, ha dit, "estem combatent el nacionalisme i el separatisme xenòfob i supremacista a Catalunya", perquè alguns es pensen, ha afegit, que són "superiors" i que "nosaltres no tenim dret a fer política", ha lamentat.