Veïns de Cappont alerten d'assetjaments i inseguretat entre el camí de Granyena i els Camps Elisis de Lleida

Asseguren que s'han donat casos d'intents d'atracaments | Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana admeten que aquest és un dels punts negres de la ciutat

Imatge del passatge on es denuncia inseguretat
Imatge del passatge on es denuncia inseguretat | ND
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:25h
Sensació d'inseguretat i problemes d'incivisme. És el que denuncien diversos veïns del barri de Cappont, en concret els que viuen entre el camí de Granyena i la passarel·la dels Camps Elisis de Lleida. Segons expliquen a aquest diari, la poca il·luminació de la zona és aprofitada per individus que beuen, practiquen sexe i fins i tot trafiquen amb droga.

En aquest context, veïns del barri apunten que s'han donat casos d'assetjaments verbals amb comentaris ofensius per part de diversos homes i, també, intents d'atracament. La situació ha estat posada en coneixement en repetides ocasions als Mossos d'Esquadra i a la Guàrdia Urbana de Lleida, que admeten que aquest espai de la capital del Segrià és un dels punts negres de la ciutat. La intervenció policial que es fa de manera puntual no soluciona el problema atès que els individus apareixen de nou dies després. 

Els veïns expliquen també que en alguna ocasió s'ha trobat algun temporer dormint al balcó d'un pis ubicat a la planta baixa d'un edifici. 
 

Imatge aèria de la zona conflictiva Foto: Google Maps