La Crida per Lleida afronta les urnes amb l'aposta de «tombar el règim del 78»

La formació que lidera Rosa Peñafiel pretén vincular la política municipal a "l'esquerra i la República"

Redacció
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 0:14h
Imatge de la candidatura de la Crida per Lleida
Imatge de la candidatura de la Crida per Lleida | Crida
La Crida per Lleida-CUP ha inciat la campanya electoral aquesta nit al local de campanya situat a la zona de l'Auditori. La formació ha donat el tret de sortida després de celebrar l'assemblea setmanal per coordinar la campanya, i abans d'iniciar l'encartellada, penjar pancartes i encartellar.

Una campanya amb la que la formació es presenta com a opció per governar sent tensors cap a l'esquerra i construcció de República.

Durant els 15 dies de campanya la formació farà parada estable a la plaça de l'auditori alternant als barris i la plaça Sant Francesc, i tindrà el local obert matí i tarda per a informar la ciutadania sobre les centenars de propostes centrades en 8 eixos transformadors.

1- Fem República, Lleida una baula més cap a la independència

2- Construïm sobiranies: cap a l'economia social

3- Posem la vida al centre: Una Lleida justa i solidària

4- Defense la terra, és llegat de futur

5- Tombem el patriarcat i el racisme

6- Tenim memòria, prenem partit

7- Eduquem en llibertat

8- Revolucionem la cultura i fomentem l'esport

Per complimentar la campanya, la formació ha construït un stand de fusta de 8 metres disseny de l'escenògrafa Maria Benseny per fer les parades informatives on es donaran octavetes i diaris amb les principals propostes de campanya. Bosses amb els lemes que s'estampen amb spray amb disseny de Pau Llop, s'han fet samarretes amb il·lustracions de Kamila Zakhidiva dels referents polítics de l'esquerra transformadora; Salvador Seguí, Aurèlia Pijoan, Maria Mercè Marçal i Manuel de Pedrolo.