Ribes reivindica Ciutadans com a «vot útil» contra el separatisme i el populisme a Lleida

La candidata destaca com a propostes "el foment de la creació d'ocupació i la defensa de la convivència a l'espai públic"

Redacció
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 0:17h
Ribes ha presentat la seva campanya a Lleida
Ribes ha presentat la seva campanya a Lleida | Cs Lleida
"Ciutadans és el vot útil davant el separatisme i el populisme". Així ho ha dit la candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Lleida, Ángeles Ribes, amb motiu de l'acte d'inici de la campanya electoral al barri de Pardinyes, davant del Centre Municipal de Piragüisme Saúl Craviotto. 

"Si volem que les institucions i els carrers segueixin sent de tots, Ciutadans és l'únic partit que pot garantir-ho", ha assegurat Ribes, que ha recordat que "durant aquests quatre anys hem lluitat per garantir la neutralitat a les institucions i la convivència als carrers de Lleida". I ha assegurat que "així seguirem".

Acompanyada pels altres candidats que formen la llista de Ciutadans, Ribes ha deixat clar que "a Ciutadans sortim a guanyar aquest 26 de maig". "Ens deixarem la pell per tots els veïns de Lleida i continuarem treballant per generar mesures que fomentin l'ocupació i ajudin als autònoms i als petits empresaris d'aquesta ciutat", ha explicat.

Així, ha exposat que "el foment de l'ocupació i la defensa de la convivència a l'espai públic" seran dos eixos fonamentals del programa de Cs. "Durant aquests quatre anys hem demostrat que tenim un projecte de ciutat i el seguirem explicant als veïns", ha culminat.