Cambra Comerç

La candidatura de Pimec i Fecom s'imposa a les eleccions a la Cambra de Comerç de Lleida

La llista ha obtingut divuit vocals, mentre la de la COELL n'ha sumat set, i altres tres són independents

per Redacció, 9 de maig de 2019 a les 16:10 |
Joan Simó i Jaume Saltó | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La llista de Pimec Lleida i la Federació de Comerç de Lleida (Fecom) s'ha imposat a les eleccions a la Cambra de Comerç de Lleida. La candidatura "Connectem Lleida" ha obtingut divuit vocals del total de 28, tot i que deu d'aquests ja estaven escollits prèviament després de l'acord al qual van arribar ambdues organitzacions empresarials.

La llista "Des de Lleida per a Lleida", promoguda des de la Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), ha obtingut set representants, mentre els altres tres són independents no adscrits a cap candidatura. Amb aquests resultats, el president de Pimec Lleida i candidat de "Connectem Lleida", Jaume Saltó, es perfila com el pròxim president de la Cambra de Comerç de Lleida. L'actual president Joan Simó deixarà el càrrec després de 28 anys al capdavant de l'organisme.


Als 28 representants escollits en les eleccions, s'hi afegiran quatre representants més de les empreses lleidatanes que facin una major aportació econòmica. Aquests 32 vocals hauran d'elegir el pròxim 5 de juny els quatre representants de les principals patronals del país (Foment del Treball i Pimec) que també formaran part de l'òrgan de govern de la cambra lleidatana. Finalment, els 36 vocals seran els encarregats d'escollir a finals de juny el president de la Cambra de Comerç de Lleida per als quatre pròxims anys. 

Qui té més números per prendre el relleu a Joan Simó és el candidat de la llista que ha obtingut més representants a les eleccions, el president de Pimec Lleida Jaume Saltó. A més, és l'únic candidat que, fins al moment, s'ha postulat per ocupar la presidència de la cambra lleidatana. 


Els empresaris lleidatans han pogut votar entre els dies 2 i 8 de maig a les eleccions per renovar els òrgans de govern de la Cambra de Comerç de Lleida. 

 

Participació