Accepta tres anys de presó per vendre drogues a Balaguer

La fiscalia accepta rebaixar la petició de pena per la toxicomania de l'acusat i perquè no ha quedat acreditat que actués dins de la seva carnisseria

Redacció
08 de maig del 2019
Actualitzat a les 22:40h
L'acusat de vendre drogues a la carnisseria que regentava a Balaguer ha acceptat aquest dimecres tres anys de presó per un delicte contra la salut pública, després que les parts hagin arribat a un acord en el judici que s'ha celebrat a l'Audiència de Lleida.

L'home ha reconegut els fets però ha negat que vengués droga dins l'establiment. La fiscalia ha acceptat rebaixar la seva petició inicial de vuit anys de presó en entendre que no ha quedat acreditat que l'acusat, D. R., dugués a terme l'activitat il·legal dins de la carnisseria. A més, li reconeix una toxicomania i no s'oposa a la suspensió d'entrada a la presó sempre i quan segueixi un tractament de desintoxicació i no delinqueixi en cinc anys.

Els Mossos d'Esquadra van registrar el 24 d'octubre de 2017 l'establiment i hi van trobar 11,48 grams de cocaïna distribuïts en 22 paperines, una bàscula electrònica i 14.670 euros en metàl·lic procedents, segons el ministeri públic, de la venda al públic de la droga. En l'entrada a casa seva es van trobar 0,85 grams de marihuana, una altra bàscula, material plàstic preparat per embolicar petites dosis de cocaïna i 32.355 euros en metàl·lic.