Larrosa planta la resta de candidats a última hora en el debat electoral de l'ACN

El candidat del PSC volia que hi participés la seva número dos, a qui no se li ha permès debatre per respecte als altres caps de llista

Fèlix Larrosa, alcalde de Lleida
Fèlix Larrosa, alcalde de Lleida | ACN
07 de maig del 2019
Actualitzat el 08 de maig a la 1:00h
L'alcalde de Lleida i candidat del PSC, Fèlix Larrosa, ha deixat plantats a darrera hora la resta de candidats al debat que aquest dimarts ha organitzat l'Agència Catalana de Notícies (ACN) a la Seu Vella de Lleida.

El líder socialista havia confirmat la seva assistència, però aquest mateix dimarts ha decidit enviar al debat la número dos de la llista, que ha anat a la Seu Vella disposada a debatre. Tot i la aquesta predisposició, els organitzadors del debat han negat a la candidata socialista la presència a l'acte atès que estava reservat, només, als caps de llista de les diverses formacions, una condició que ja s'havia comunicat a la formació socialista.

Diversos membres de la candidatura del PSC han intentat la participació de la seva candidata fins a darrera hora, i fins i tot ja començat el debat un membre del gabinet ha fet trucades per forçar aquesta participació, que finalment no s'ha produït.

La no presència de Larrosa ha estat un dels factors més comentats entre els candidats que sí han debatut i també entre destacades figures del PSC, que han opinat que la decisió de l'alcalde de Lleida ha estat un "error". La cadira de Larrosa ha quedat buida.