Acaben les obres de la carretera entre Linyola i Bellcaire d'Urgell que han costat 4,3 milions

L'actuació ha consistit en l'eixamplament i millora del traçat de la carretera per afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció

Redacció
07 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:18h
Imatge de la carretera després de les obres
Imatge de la carretera després de les obres | Generalitat
La Conselleria de Territori i Sostenibilitat ha acabat les obres de condicionament de la carretera LP-3322 entre Linyola i Bellcaire d'Urgell, que han comptat amb un pressupost de 4,3 milions d'euros.

L'actuació ha consistit en l'eixamplament i millora del traçat de la carretera per afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció, ha informat la Generalitat aquest dilluns en un comunicat. La carretera LP-3322, que pertany a la xarxa comarcal, discorre entre Mollerussa i Linyola, i des de Linyola arriba a Bellcaire d'Urgell, on connecta amb la C-53 la carretera que uneix Balaguer i Tàrrega.

El tram que va des de Mollerussa a Linyola ja està condicionat i les obres que ara han finalitzat arriben al tram des del nord de la variant de Linyola fins a Bellcaire d'Urgell. Els treballs han permès eixamplar la carretera de 6 a 10 metres, amb dos carrils de circulació de 3,5 metres d'amplària i dos vorals d'1,5 metres, i suavitzar diverses corbes i alguna rasant.

Durant aquesta primavera, la Generalitat té previst dur a terme una prova pilot per habilitar un carril bici al voral de cada banda de la carretera.