agbs

El coronel de l’acadèmia de Talarn denuncia tràfic de drogues al recinte

El jutjat ha incoat un sumari per aclarir els fets

per Redacció , 7 de maig de 2019 a les 09:35 |
Alumnes de l'AGBS en l'inici d'un curs passat | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El coronel director de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn, Ricardo Salgado, ha denunciat al Jutjat Togat Militar Territorial nº31, amb seu a Barcelona, un presumpte cas de tràfic de drogues dins el recinte militar, segons avança aquest dimarts El Confidencial Digital. 

Segons el mateix mitjà, Salgado va posar els fets en coneixement del jutjat entenent que podien ser constitutius d'alguns dels delictes que recull el Codi Penal Militar. El jutjat ha incoat un sumari per aclarir els fets, que es troben sota secret de sumari.


A l'AGBS s'imparteix l'ensenyament militar per a l'ingrés en l'Escala de Suboficials (que agrupa sergents, sergents primers, brigades, sotstinents i suboficials major). També s’hi realitza el curs d'actualització per a l'ascens a brigada del Cos General de l'Exèrcit de terra, el curs d'actualització per a l'ascens a terme major de l'Exèrcit de terra i les jornades d'actualització per sotstinents seleccionats per l'ascens a suboficial major.

 

Participació