Marc Parrot, Blau & Monge i l'Últim indi, entre els noms destacats del cicle «Música sota les estrelles»

El Centre de l'Observació de l'Univers d'Àger acollirà set concerts entre el 8 de juny i el 23 de novembre

Marc Parrot
Marc Parrot | Jordi Salinas
Redacció
03 de maig del 2019
Actualitzat a les 10:46h
El Parc Astronòmic del Montsec ha programat set concerts en la desena edició del cicle "Música sota es estrelles", que es durà a terme entre els mesos de juny i novembre al Centre d'Observació de l'Univers d'Àger (Noguera).

Marc Parrot (8 de juny), Sandra Bautista (6 de juliol), Antoni Tolmos (3 d'agost), Joan Blau i Xavier Monge (7 de setembre), Patrícia McGill i Javier Juanco Quartet (12 d'octubre), Joan Reig (26 d'octubre) i L'Últim indi (23 de novembre), seran els protagonistes dels recitals que s'oferiran sota el cel del Montsec en aquesta nova edició d'aquest certamen que s'ha consolidat en la programació musical del país i que enguany espera atreure més d'un miler de persones.

Un any més, el cicle presenta un cartell amb actuacions de petit format que s'oferiran al COU sota el cel del Montsec. Entre el 8 de juny i el 23 de novembre, s'han programat set jornades musicals en dissabte nocturnes al preu de 15 euros, cadascuna, amb artistes de renom i altres talents emergents, segons ha destacat el director científic del Parc Astronòmic del Montsec, Salvador Ribas, en la presentació del cicle que s'ha fet aquest dijous a la Diputació de Lleida. 

Salvador Ribas ha posat en valor la simbiosi que es genera amb concerts d'aquest tipus en un indret com el Centre d'Observació de l'Univers. En el mateix sentit, la vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Sònia Valero, ha remarcat la singularitat de l'espai on es fan els concerts, que "són un incentiu tant per al públic com per als propis músics".