VÍDEOS Deu anys de l'històric 2 a 6 del Barça al Bernabéu

Aquell dia, els blaugrana van sentenciar la Lliga, el primer títol d'una temporada perfecta

El gol de Puyol, de cap
El gol de Puyol, de cap | FC Barcelona
Redacció
02 de maig del 2019
Aquest dijous 2 de maig es compleixen deu anys que el Barça va assaltar el Bernabéu. No era el primer cop, i ni molt menys seria l'últim, que els blaugrana s'imposarien als blancs a casa seva. Des d'aleshores, des d'aquell 2009, el Barça ha convertit en rutina les victòries a l'estadi blanc. Aquell dia, el 2 a 6 va sentenciar primera Lliga de Guardiola, el primer títol del primer triplet del millor Barça de la història. 

Podeu recuperar els gols aquí: 




El Barça va arribar al clàssic amb quatre punts d'avantatge sobre el Reial Madrid, faltaven cinc jornades per acabar el campionat i els blancs eren optimistes: una victòria els situava a un sol punt i era un cop moral per als de Guardiola. No va ser així: malgrat avançar-se en el marcador, el Barça va fer un recital de futbol que va enlluernar el món. A la mitja part, 1 a 3, un resultat que es va ampliar fins a l'històric 2 a 6 al final del partit. Els gols els van fer Henry (2), Puyol, Messi (2) i Piqué. 

Aquella temporada, el Barça va guanyar el triplet, amb la Champions i la Copa del Rei, i més endavant, el sextet, amb la Supercopa d'Europa, la Supercopa d'Espanya i el Mundial de Clubs.