Sant Llorenç acollirà el primer ioga solidari de la demarcació de Lleida

L'esdeveniment es farà el proper 12 de maig a partir de les 7:30 hores al costat de l'embassament | Les aportacions voluntàries rebudes seran en benefici de l’Associació l’Estel de Balaguer

30 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:19h
L'activitat s'ha presentat aquest dimarts
L'activitat s'ha presentat aquest dimarts | Àlvar Llobet
Sant Llorenç de Montgai acollirà el proper 12 de maig el primer ioga solidari que es celebra a les terres de Ponent. Es traca d'una activitat que s'iniciarà a trenc d'alba i que consta en la realització de 108 "salutacions al sol", una de les seqüències de postures més comuna al ioga. L'activitat s'iniciarà a les 7:30 del matí al costat de l'embassament i està amenitzada per l'arpista lleidatana Berta Puigdemasa.

L’esdeveniment comptarà amb reconeguts mestres de ioga, està obert al públic en general, sense inscripció prèvia, i les aportacions voluntàries rebudes seran en benefici de l’Associació l’Estel de Balaguer. La trobada compta amb la col·laboració del Càmping La Noguera i el restaurant El Mirador i del Consell Comarcal de la Noguera.
 
Aquesta edició de les “108 salutacions al sol” ha estat organitzada per Anna Paüls, professora balaguerina de ioga especialitzada en ioga per a persones amb necessitats especials.

Per què 108 salutacions al sol?

108 és un nombre sagrat i té un poder místic i espiritual: l’1 és el tot, el 0 és el res i el 8 és l’infinit. Les diferents cultures al llarg de la història han relacionat el nombre 108 amb el moviment del sol i la lluna i també són 108 les interseccions de les línies d'energia que uneixen els xacres del nostre cos.