Detingut per atracar dos taxistes a Lleida amenaçant-los amb un ganivet

És un home de 31 anys amb antecedents per fets similars

Redacció
26 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:15h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous un home acusat d'haver atracat dos taxistes aquesta setmana a Lleida, amenaçant-los amb un ganivet.

Es tracta d'un home de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de la capital del Segrià, que té antecedents per fets similars. Els dos robatoris van passar de nit i en tots dos casos, el lladre es va endur la recaptació dels taxistes, que van resultar il·lesos. El detingut passa aquest divendres a disposició judicial acusat de dos robatoris amb intimidació.

Un dels robatoris va tenir lloc la nit d'aquest dimecres, cap a les deu de la nit. Un home va agafar un taxi a l'avinguda Blondel i poc després d'iniciar el trajecte va amenaçar el taxista amb un ganivet i li va sostreure la recaptació. La víctima va denunciar els fets i, gràcies a la descripció que va donar de l'atracador, els Mossos van localitzar i detenir un home que coincidia amb la descripció, cap a les dues de la matinada al carrer Bisbe Ruano de Lleida. 

Un cop a la comissaria, els Mossos van relacionar el detingut amb un fet similar ocorregut cap a les quatre de la matinada de dimarts. L'atracador va agafar un taxi a la parada de Ricard Vinyes i a l'alçada del carrer Saturn va amenaçar el taxista amb un ganivet i es va endur també la recaptació.