Gerri de la Sal inaugura un monòlit en record i homenatge a Carles Canut

L'actor, director i home de teatre pallarès, que va ser declarat fill predilecte de la vila, va morir el passat mes de setembre

Imatge del monòlit dedicat a Carles Canut
Imatge del monòlit dedicat a Carles Canut | Jaume Clotet
26 d'abril del 2019
Actualitzat a les 14:02h
L’Ajuntament de Baix Pallars va descobrir el passat dissabte un petit monòlit en record i homenatge a l’actor, director i home de teatre pallarès, Carles Canut, mort el passat mes de setembre als 74 anys. L’acte, al qual hi van assistir familiars i amics de l’actor, va consistir en la descoberta del monòlit, on s’hi ha instal·lat una placa commemorativa on es recorda la seva vocació d’”ambaixador” de Gerri de la Sal i del Pallars.

El monòlit està situat al camí del monestir de Santa Maria de Gerri de la Sal, al costat del Xiringuito Casa Tomàs. L’alcalde de Baix Pallars, Josep Maria Semino, ha explicat a Pallars Digital que Carles Canut era un autèntic “ambaixador” del Pallars del seu poble. El consistori, recordem, va nomenar Carles Canut fill predilecte del municipi el passat 27 de setembre pel fet de ser "un gran ambaixador, un enamorat de la seva terra i per la seva trajectòria professional”.