Jaume Moya, l’independentista independent que s’asseu amb Iglesias

Tot i el seu traç ideològic, el candidat renega del procés al considerar que s’ha escorat cap a la dreta de la mà del món convergent pujolista, que ha menat el moviment, diu, amb la complicitat d’ERC i la CUP

Jaume Moya, candidat d'En Comú Podem
Jaume Moya, candidat d'En Comú Podem | Congreso Diputados
28 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:50h
L’alçada i el nervi del seu discurs el converteixen en un polític imponent. Jaume Moya té el repte de tornar com a diputat d’En Comú Podem al Congrés, indret on ha treballat en els darrers tres anys.

Nascut a Barcelona l’any 1972 i llicenciat en Dret, Moya es reivindica com a independentista i defensa el seu activisme per la causa a la comarca de la Segarra i al seu municipi, Florejacs. Tot i el seu traç ideològic, el candidat renega del procés al considerar que s’ha escorat cap a la dreta de la mà del món convergent pujolista, que ha menat el moviment, diu, amb la complicitat d’ERC i la CUP.

Bon coneixedor del territori, Moya abandera les sigles d’Unides Podem sense tenir carnet. És un independent que defensa les polítiques d’esquerres de Pablo Iglesias com una eina per lligar el PSOE a les polítiques socials i per fer possible un referèndum acordat.