Montse Mínguez, la lloctinent de Ros vol volar sola

Llicenciada en Administració d’Empreses i mare de dos nens, l’estil polític de Mínguez és planer, procliu a l’expressivitat i poc donada a marcar perfil propi en tesis polítiques

Montse Mínguez, candidata lleidatana del PSC
Montse Mínguez, candidata lleidatana del PSC | Àlvar Llobet
28 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:50h
Ha estat una de les més fidels lloctinents d’Àngel Ros a la Paeria, institució on ha crescut com a política. Montse Mínguez, nascuda l’any 1976, surt ara del consistori lleidatà amb la mirada posada al Congrés dels diputats i amb la confiança de recuperar l’escó que el PSC va perdre l’any 2016.

Durant 16 anys ha estat una de les millors lloctinents de l’exalcalde i actual ambaixador d’Andorra, a qui el considerava “una fàbrica de somnis”. Llicenciada en Administració d’Empreses i mare de dos nens, l’estil polític de Mínguez és planer, procliu a l’expressivitat i poc donada a marcar perfil propi en tesis polítiques.

Obrera dels números municipals, va intentar ser alcaldessa de Lleida després de la renúncia del seu mentor, i va preparar una candidatura amb pocs dies per plantar cara a Fèlix Larrosa, el candidat contra el qui va perdre en les eleccions internes del PSC. L’arribada del nou Paer en cap li va fer plantejar el futur al consistori, i va agafar al vol l’oferta per encapçalar la llista socialista al Congrés.