Sant Jordi

Els carrers de Lleida s'omplen de roses i llibres en un Sant Jordi anticipat per la Setmana Santa

Les flors vermelles segueixen sent les protagonistes i les travesses apunten "Atles de l'Oblit" i "El fill de l'italià" com a títols més venuts a Ponent

per Redacció, 23 d'abril de 2019 a les 15:35 |
Un home mira les roses d'una parada, a l'Eix Comercial de Lleida | ACN
Els carrers de Lleida s'han tornat a omplir un any més de roses i llibres per celebrar Sant Jordi, tot i la pluja de primera hora i que enguany les vendes s'han avançat aprofitant els dies festius de Setmana Santa.

Segons el president del Gremi de Llibreters de Lleida, Jordi Caselles, alguns dels llibres més venuts enguany seran "El fill de l'italià" de Rafel Nadal i "Entre el cel i la terra" de Gerard Quintana; mentre que a nivell local ha destacat "Atles de l'Oblit", de Teresa Ibars, i "Sóc més de l'Oest", del Sr. Postu.


Els floristes expliquen que la rosa vermella segueix sent la preferida dels lleidatans i de tots els catalans, tot i que la rosa groga segueix guanyant adeptes.

Com a novetat, destaquen les flors deshidratades, que aguanten el pas del temps. "Són alternatives molt acceptades pels joves, que sempre busquen coses diferents", ha explicat Anna Tornero, de la floristeria "La Confiança".

 

Participació