El surrealista vídeo de campanya del PP: en busca del candidat perdut a les Borges Blanques

La presidenta de les joventuts del PP i un grup de nois enregistren un vídeo en directe que s'acaba convertint en una recerca de Dante Pérez

Irene Pardo, per les Borges Blanques
Irene Pardo, per les Borges Blanques | PP Catalunya
15 d'abril del 2019
Actualitzat a les 14:46h
El PP català ha penjat aquest diumenge un vídeo emès en directe des de les Borges Blanques que havia de servir per exposar arguments contra l'independentisme i que s'ha convertit en una odissea per trobar el candidat lleidatà, Dante Pérez.

La tercera candidata per Barcelona i presidenta de Nuevas Generaciones, Irene Pardo, és la protagonista del vídeo, que arrenca amb atacs als independentistes per haver col·locat llaços grocs i estelades al principal parc de la ciutat. Pardo va acompanyada de tres nois, que comenten l'actualitat i fins i tot s'atreveixen a exposar el programa dels populars en matèria de turisme i d'agricultura. Un d'ells destaca la figura del veterà José Ignacio Llorens, enfadat actualment amb el PP per no haver estat presentat com a candidat a la demarcació de Lleida.

Els comentaris es succeeixen mentre el grup de joves camina sense rumb clar pels carrers de la capital de les Garrigues. Pardo telefona al cap de llista, Dante Pérez, per saber on es troba. Però res. Entren a un bar, però allà no hi a ni rastre de Pérez, que finalment no acaba apareixent en el vídeo, que és convenientment acabat en veure que la recerca del candidat és més complicada del que es creia. La formació ha penjat posteriorment diversos vídeos en directe ja amb Dante Pérez com a protagonista.