El Lleida Esportiu segueix sense reaccionar i perd contra el Sabadell

Els d'Oliva continuen en crisi de joc i resultats i cauen 1-0 a la Nova Creu Alta

El Lleida Esportiu ha perdut contra el Sabadell
El Lleida Esportiu ha perdut contra el Sabadell | Lleida Esportiu
Redacció
14 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:52h
El Lleida Esportiu ha perdut aquest diumenge contra el Sabadell (1-0) i segueix sense saber sortir de la crisi de joc i resultats que pateix des de fa setmanes. Després d'uns dies convulsos, els jugadors han saltat al terreny de joc de la Nova Creu Alta amb ganes de canviar la dinàmica, però als lleidatans no els hi surt res i han tornat a demostrar greus deficiències sobre la gespa. 

El Sabadell ha controlat la primera part sense sobresalts, i ha marxat als vestidors amb un 1-0 gràcies a un gol que ha fet Arturo a la sortida d'un córner després que Adrià Cuevas estavellés una pilota al pal. Els d'Oliva han anat a remolc dels locals, que a la segona part han fet un pas enrere i han donat més terreny al Lleida, que ha estirat línies però no ha trobat el camí de les ocasions. 

A mesura que anava avançant el partit, els jugadors del Lleida han pressionat per buscar l'empat, i en els darrers minuts han penjat pilotes a l'olla per tal de guanyar un punt que els hi permetés retallar distàncies amb el quart classificat, el Cornellà, que aquest diumenge ha perdut contra el líder. Els lleidatans no han pogut empatar i han marxat cap a casa amb 47 punts i setens a la classificació, a quatre punts del play-off.