Larrosa considera «arbitràries» les acusacions per un suposat ús electoralista de la Paeria

L'equip de govern recorre la prohibició de la JE de difondre un tríptic i una carta i demana substituir quatre articles de la revista per poder-la distribuir

Fèlix Larrosa, alcalde de Lleida
Fèlix Larrosa, alcalde de Lleida | ACN
Redacció
12 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:33h
L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, considera "arbitrari i discrecional i sempre opinable" que des d'algunes formacions polítiques es pressuposi que el govern municipal està fent un ús electoralista de la Paeria. Larrosa ha anunciat que el govern municipal ha recorregut les resolucions en què la Junta Electoral ha prohibit a la Paeria, a petició de JuntsxCat, difondre un tríptic sobre la nova ordenança de Paisatge i una carta dirigida als veïns de la Bordeta sobre el bosc urbà projectat al barri.

Així mateix, ha sol·licitat el pronunciament de la JE sobre la possibilitat que la revista de la Paeria es pogués acabar distribuint si se substituïssin els quatre articles que l'organisme va veure electoralistes. L'alcalde també ha posat de relleu la desestimació d'altres dues denúncies presentades per JuntsxCat i la Crida-CUP.

Larrosa ha explicat que des del govern de la Paeria s'han recorregut les dues resolucions de la Junta Electoral, a instància es de dues denúncies presentades per JxCat, que ordenen a la Paeria que aturi de forma "immediata" la difusió i distribució d'una tríptic informatiu sobre la nova ordenança municipal de Paisatge i d'una carta signada per l'alcalde de Lleida dirigida als veïns de la Bordeta sobre el bosc urbà projectat al barri. 

L'alcalde defensa que l'aprovació i entrada en vigor de l'ordenança "obliga l'administració a donar a conèixer a través dels diferents canals que s'ha posat en marxa una nova ordenança per al compliment i per al seu respecte". El tríptic es va repartir entre el 22 i 28 de març, segons ha dit l'alcalde.