Postius assegura que aturarà i refarà el POUM si és escollit alcalde de Lleida

Considera que aprovar-lo abans d'acabar el mandat i amb el suport d'una regidora trànsfuga només denota les presses per deixar un llibre d'instruccions al proper govern i voluntat electoralista del PSC

Toni Postius, candidat de JuntsxCatLleida
Toni Postius, candidat de JuntsxCatLleida | ACN
Redacció
12 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:54h
El candidat de Junts per Catalunya Lleida a paer en cap, Toni Postius, ha assegurat que aturarà el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que tramita l'equip de govern del PSC si rep la confiança dels electors per ser el proper alcalde de la ciutat i que es refarà buscant el màxim de consens i aprofitant els treballs tècnics ja realitzats.

Al mateix temps, també confirma el vot negatiu al document en el cas que s'arribés a celebrar el ple extraordinari que pretenia impulsar l'equip de govern. Postius considera que voler aprovar el POUM abans que s'exhaureixi l'actual mandat respon a la voluntat de voler deixar un manual d'instruccions al proper govern i a una actitud electoralista del PSC. Per contra, proposa refer tot el procés amb consens i diàleg després de les eleccions del 26 de maig "per fer un POUM de ciutat i no de partit".

Postius ha explicat que la posició del grup municipal a la comissió informativa d'Urbanisme d'aquest dimecres va ser votar en contra del POUM."És la primera vegada que el punt de partida d'un POUM, que és un document absolutament transcendental per a una ciutat, serà un informe desfavorable de la comissió", ha explicat, al mateix temps que denuncia que"és fals que hagin acceptat el cinquanta per cent de les al·legacions presentades".