Turull: «La generositat del PDECat per respondre al clam d'unitat no té precedent»

El cap de llista de Junts per Catalunya a la demarcació de Lleida envia una carta als associats en què deixa testimoni per escrit de la seva "immensa gratitud i compromís" cap a tots ells

Pancarta a favor de la llibertat de Jordi Turull
Pancarta a favor de la llibertat de Jordi Turull | Arxiu
Redacció
08 d'abril del 2019
Actualitzat a les 12:17h
Jordi Turull, número 1 de Junts per Catalunya a les terres de Lleida, el Pirineu i l'Aran i que actualment es troba en presó preventiva a Soto del Real, ha fet arribar una carta als associats del PDECat. "Gràcies per la confiança per encapçalar la candidatura del proper 28 d'abril al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Lleida. Em fa molta il·lusió de debò poder-vos representar i posar-me al vostre servei", afirma Turull.
 
El conseller destaca que "el moment és especialment greu pel que fa als drets i llibertats dels ciutadans i del nostre país. Tenim però per davant una gran oportunitat. De nou tornen a haver-hi urnes". Pel candidat de Junts per Catalunya, "omplir les urnes de vots a favor de Junts per Catalunya vol dir incrementar la legitimitat democràtica d'allò que vam començar aquell 1 d'octubre del 2017 i que volem culminar amb el mateix esperit d'unitat i determinació".
 
Tractant-se d'una carta dirigida als membres del PDECat, fa especial referència al seu "compromís i generositat per respondre al clam d'unitat de la gent en aquesta hora greu, que no té precedent en cap altra força política. Junts per Catalunya respon a aquest esperit i voluntat d'unitat".

En paraules de Turull, "la feina feta aquests anys, el fet de posar sempre per davant els interessos del país per damunt dels del partit, el compromís de molts i el sacrifici d'alguns fa que puguem sortir a buscar suports sense cap mena de complexes".