Oliva manté la voluntat de dimitir com a entrenador del Lleida i anuncia una reunió amb la directiva

El tècnic va dir que deixaria la banqueta si l'equip no guanyava a casa

Joan Carles Oliva
Joan Carles Oliva | Lleida Esportiu
Redacció
07 d'abril del 2019
Actualitzat a les 20:28h
Joan Carles Oliva manté la voluntat de deixar de ser l'entrenador del Lleida Esportiu després que el seu equip perdés al Camp d'Esports 0 a 1 contra l'Ejea. Oliva va anunciar el divendres passat que deixaria la banqueta lleidatana si l'equip no guanyava, i ha anunciat que en les properes hores es reunirà amb la directiva per aclarir el seu futur, encara que s'ha mostrat ferm en la idea de fer "un pas al costat".

Oliva ha dit en roda de premsa que se sent orgullós de la feina feta de l'equip i ha admès que la classificació pel play-off és una "utopia". El tècnic ha lamentat la manca de gol que té l'equip, i ha assegurat que els propers partits s'han d'afrontar amb cor i sense ser "massa racionals". L'entrenador apunta que no vol ser una llosa per l'equip, i ha recordat que en 30 anys de carrera no ha marxat mai de cap club. 

El Lleida Esportiu d'Oliva ha disputat nou partits dels quals n'ha guanyat dos (Llevant B i València Mestalla), n'ha empatat tres (Cornellà, Badalona i Hércules) i n'ha perdut quatre (Olot, Castelló, Alcoià i Ejea). El conjunt ha aconseguit nou punts de 27, un bagatge del tot insuficient per un equip que tenia com a principal objectiu classificar-se entre els quatre primers.