El Lleida Esportiu torna a perdre i continua en caiguda lliure

Els lleidatans cauen 0-1 contra l'Ejea i el futur de Joan Carles Oliva, a l'aire

Redacció
07 d'abril del 2019
Actualitzat a les 20:10h
El Lleida Esportiu ha tornat a perdre aquest diumenge al Camp d'Esports (0-1) i el futur de Joan Carles Oliva queda a l'aire després que assegurés que si l'equip no guanyava aquest partit dimitiria com a entrenador. L'equip ha millorat respecte a les anteriors jornades, però la reacció no ha estat suficient per aconseguir una victòria que s'intuïa fonamental per aspirar a classificar-se pel play-off.

El Lleida ha començat el matx a remolc de l'Ejea, que en els primers compassos ha tingut un penal a favor que ha aturat Pau Torres. Tot i això, els visitants han insistit en l'atac, i han trobat el premi al minut 18 gràcies a una rematada de Ramon. Els blaus han volgut tenir la pilota però han estat poc perillosos a l'àrea, l'assignatura pendent durant tota la segona volta. La primera part ha acabat amb xiulets dels afeccionats, descontents amb el joc del seu equip.

A la represa, els jugadors locals han demostrat un punt de reacció, però mancava la pólvora necessària en atac per intentar capgirar el resultat. El matx ha anat avançant i la impotència s'ha anat apoderant dels lleidatans, que han anat topant contra un rival que poc a poc s'ha anat tancant per defensar el resultat, i més després de l'expulsió de Suárez que els ha deixat amb 10.

En els darrers minuts, l'equip ho ha provat amb pilotes llargues però el partit ha anat esllanguint enmig de la tristesa d'uns seguidors que ja veuen el play-off com una fita inabastable.