Joan Carles Oliva deixarà la banqueta del Lleida Esportiu si l'equip no guanya el proper partit

L'equip juga al Camp d'Esports contra l'Ejea | El tècnic diu que el club es mereix fer play-off

Joan Carles Oliva, entrenador del Lleida Esportiu
Joan Carles Oliva, entrenador del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
Redacció
05 d'abril del 2019
Actualitzat a les 14:29h
L'entrenador del Lleida Esportiu, Joan Carles Oliva, ha anunciat aquest divendres en roda de premsa que deixarà de dirigir l'equip si aquest cap de setmana no guanya el partit contra la Sociedad Deportiva Ejea que es disputarà al Camp d'Esports el proper diumenge a partir de les sis de la tarda. Els aragonesos estan en una situació perillosa a la classificació, i lluiten per no entrar en zones de descens.

El tècnic ha assegurat que prendrà aquesta decisió si no s'aconsegueixen els tres punts atès que, segons el seu criteri, el Lleida Esportiu ha de classificar-se pel play-off i, en cas d'empat o derrota, la plantilla no mereixerà estar entre els quatre primers. Oliva porta poc més d'un mes a la banqueta del club lleidatà com a relleu de Gerard Albadalejo, destituït pels mals resultats el passat mes de febrer.

La decisió d'Oliva arriba després que el president del club, Albert Esteve, assegurés la seva continuïtat i considerés que el club és encara un candidat a jugar la promoció d'ascens a la Segona Divisió.