Raimat treu novetats pel 2019; El Silenci del Molí i El Niu la Cigonya

Un vi blanc i un vi negre que representen un bocí d'història vinícola centenària

Redacció
04 d'abril del 2019
1200_1554357537elsilencidelmoli
1200_1554357537elsilencidelmoli
El celler lleidatana Raimat (Costers del Segre) presenta les seves dues últimes novetats: el blanc "El Niu de la Cigonya" i el negre "El Silenci del Molí".
 
El Niu de la Cigonya

Elaborat a base de xarel·lo, chardonnay i albariño, el vi ret homenatge als orígens, a les vinyes i en conseqüència a les aus que habiten en elles, que estan canviant el seu hàbit migratori quedant-se en la seva zona de nidificació, a la finca de Raimat.

Es tracta d'un vi que ha estat 4 mesos amb les seves mares per aportar textura i complexitat, i posteriorment ha fet criança en bóta de roure francès durant 9 mesos.

Destaquen les notes tropicals i els matisos torrats.És un bon complement per carns blanques, peixos greixosos, marisc, arrossos fumats i formatges de gran caràcter. Surt al mercat a un preu recomanat de 13 euros.
 
El Silenci del Molí

Fa més de 100 anys un antic molí s'erigia a la vinya de Raimat. Com a homenatge a aquest neix "El Silenci del Molí», un monovarietal de cabernet sauvignon procedent de les millors finques de Raimat.

Es tracta d'un vi elegant, amb cos i tanins vellutats que li atorguen bona estructura i un llarg recorregut en boca. Aromes de fruita negra madura, fumats, xocolata, tocs de tabac i vainilla. Surt al mercat a un preu aproximat de 10,45 euros.