Doctor Music fa oficial el trasllat del festival a Montmeló

La promotora ha fet pública la seva decisió en una roda de premsa a Barcelona

02 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:22h
Neo Sala s’emporta el festival a Montmeló
Neo Sala s’emporta el festival a Montmeló | ACN
La promotora Doctor Music ha fet oficial aquest migdia la seva marxa del Pallars i el trasllat del Doctor Music Festival a Montmeló. Ha estat en una esperada roda de premsa celebrada a Barcelona. Es confirma, d’aquesta manera, el que ja va avançar TV3 avui fa justament una setmana.

Doctor Music ja va comunicar el passat dimecres que la recerca de nous emplaçaments fora del Pallars era conseqüència d’una “exagerada interpretació normativa”, en referència als informes desfavorables de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

A banda del seu trasllat al Circuit de Montmeló, el festival ha tancat el cartell. De moment, manté el mateix nombre d’artistes, a excepció de Chris Robinson & The Brotherhood, però n’ha incorporat de nous com Texas, Luciano, Johnny Marr o El Petit de Cal Eril. Entre els nous grups anunciats també hi figuren els pallaresos Hollow Cry, Alè d’Euga i Maritrini y Sussikarios.

Regal d'un abonament a tots els veïns del Pallars Sobirà

La promotora ha dit que el festival de la vaca evoluciona però “no oblida els seus orígens”, i ha volgut agrair a la comarca del Pallars Sobirà, als seus alcaldes i a la seva gent “les grans mostres de suport, la seva acollida i el seu entusiasme malgrat las adversitats”.

Per aquest motiu, Doctor Music ha anunciat que convidarà al festival a tots els habitants del Pallars Sobirà. “Tots ells seran benvinguts al Doctor Music Festival 2019 i tindran un abonament-invitació disponible tan sols justificant el seu lloc d’empadronament”, han assenyalat. Un detall com a mostra d’agraïment pel suport rebut els últims dies.