El Lleida Esportiu es deixa remuntar i perd contra l'Alcoià

Els d'Oliva encaixen una nova derrota (2-1) que fa més gran la crisi de joc i resultats | Ortuño ha avançat els lleidatans al minut 9, però els locals han fet l'empat al 70 i el gol de la victòria al 89

Redacció
31 de març del 2019
Actualitzat el 01 d'abril a les 12:55h
El Lleida Esportiu no aixeca cap. Els de Joan Carles Oliva han perdut aquest diumenge al camp de l'Alcoià, el cuer de la categoria que ha remuntat un 0 a 1 en contra. Els valencians han guanyat 2 a 1 contra un Lleida que ha perdut el nord a la segona part i que veu com el play-off comença a allunyar-se de forma perillosa. 

Els del Segrià s'han avançat ben d'hora per mediació de Juanto Ortuño. El Lleida encarrilava el matx al minut 9, i durant la primera part ha mantingut a ratlla l'equip local, que hauria pogut empatar en un cop de cap que Lino que ha anat al travesser. 

A la segona part, i amb un terreny de joc afectat per la pluja, els locals han pressionat el Lleida, que ha anat defensant-se amb solvència. Ortuño ha tingut el 0 a 2 a les seves botes quan s'ha quedat sol davant Bañuz, però el seu xut ha estat desviat a córner. Al minut 70, els locals han fet la igualada per mediació d'Óscar, que ha connectat un potent tret que ha entrat a la porteria de Torres.

Amb l'empat, l'Alcoià ha cregut en la remuntada i ha seguit insistint en atac. La moral dels locals ha tingut premi al 89, quan Ruben Majestic ha posat el 2 a 1 i ha fet encara més gran la crisi dels lleidatans, que es mantenen fora de la zona de play-off. El Lleida és cinquè a tres punts de la zona de promoció.