Mollerussa avança 205.000 euros per al nou institut

Preveuen comptar amb els fonaments al juny per tal que es puguin instal·lar els mòduls i tenir el centre enllestit per al curs que ve

Marc Solsona, alcalde de Mollerussa
Marc Solsona, alcalde de Mollerussa | ACN
Redacció
26 de març del 2019
Actualitzat a les 11:05h
L'Ajuntament de Mollerussa aprovarà al proper ple de dijous que un avançament de 205.000 euros per als fonaments del nou institut de la ciutat que estarà construït a partir de mòduls prefabricats.

A banda, també s'aprovaran dos partides pressupostàries per al nou vial d'accés. L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que la previsió és que al juny l'obra dels fonaments "estigui feta" per poder col·locar els mòduls durant l'estiu i començar el curs que ve amb normalitat. Els alumnes d'aquest nou centre educatiu estan fent classes durant el curs vigent a les instal·lacions de l'antic hotel de Cal Duch.

El Ple aprovarà aquesta modificació de crèdit de 423.000 euros que també inclou una plataforma elevadora per a l'edifici Sant Jordi pressupostada en 25.000 euros. La resta són 150.000 euros per al vial d'accés al nou institut i 47.000 més per a l'adequació dels terrenys.

La modificació també inclou els 205.000 per als fonaments, que és una obra que s'ha d'assumir a parts iguals amb el Departament d'Ensenyament però d'entrada s'ha acordat que se'n faci càrrec íntegrament el consistori. Segons Solsona, aquesta "és la garantia" per poder tenir l'obra acabada per al curs que ve.

El Ple d'aquest dijous també aprovarà un protocol d'actuació davant d'agressions sexistes que comptarà amb una campanya informativa i ja es podrà posar en funcionament durant la Festa Major del pròxim mes de maig.