Una aplicació mòbil permet localitzar els pescadors i visualitzar les zones de pesca

Es pot saber en tot moment on, quan i com es pot pescar als rius de Catalunya

Pescador de riu utilitzant la nova aplicació
Pescador de riu utilitzant la nova aplicació | Agricultura
Redacció
25 de març del 2019
Per a la nova temporada de pesca de salmònids, que es va iniciar el passat dia 16, el Departament d’Agricultura ha posat a l’abast del ciutadà l’aplicació mòbil PesCat, que junt amb l’APP gratuïta CarryMap, conformen una aplicació per a dispositius mòbils que permet localitzar el pescador a peu de riu, visualitzar de forma off line les zones de pesca de Catalunya i consultar-ne els seus atributs.

PesCat, desenvolupada per Forestal Catalana SA, ha aprofitat la capa existent i consultable al visor de pesca continental present a la pàgina web del Departament, adaptant-la en format per poder fer-ne ús en dispositius mòbils a través d’una aplicació de lliure distribució com és CarryMap. S’ha escollit aquesta aplicació per la simplicitat d’ús i a la vegada les grans prestacions que ofereix de manera gratuïta.

Es tracta d’una capa georeferenciada que conté el traçat de les diferents zones de pesca de Catalunya, tant zones de pesca controlada (ZPC) com zones lliures sense mort (ZLLSM). La capa té una taula d’atributs associada de tal manera que es pot saber per cada zona de pesca les seves característiques d’ubicació, com, quan i què es pot pescar. És a dir, permet saber en tot moment el que es pot fer a cada zona concreta.

A més, s’han afegit camps nous a la taula d’atributs que permeten enllaçar al formulari de sol·licitud de llicències i permisos de pesca via Portal del Servei de Tràmits de la Generalitat de Catalunya, i enllaçar al web del Servei de Pesca Continental per obtenir més informació.
 

Descarrega’t l’aplicació PesCat