La candidatura de Miquel Pueyo es reforça amb la plataforma ciutadana «Lleida Republicana»

Josep Vallverdú, Anna Costa o Carles Feixa, entre els membres que donen suport al canidat d'ERC

Redacció
22 de març del 2019
Actualitzat a les 12:17h
Membres de la plataforma de suport a Pueyo
Membres de la plataforma de suport a Pueyo | ERC Lleida
El Castell dels Templers de Lleida ha estat l'escenari per la presentació de la plataforma "Lleida Republicana", un grup de ciutadans i ciutadanes que donen suport a la candidatura de Miquel Pueyo com a Paer en Cap de Lleida. El col·lectiu neix amb un manifest fundacional signat per una vintena de persones de perfils professionals i socials diversos, i està oberta a totes aquelles persones que s'hi vulguin adherir.

En el manifest, la plataforma es defineix com un grup de persones que estimen Lleida, hi viuen, hi treballen, hi participen des de diferents àmbits i contribueixen a fer gran el teixit associatiu i productiu de la ciutat, i que comparteixen els valors de la Lleida Republicana de Pueyo.

"Som persones de diferents àmbits, la majoria sense adscripció a cap partit polític, però que desitgem i estem disposades a treballar per un canvi honest a la ciutat de Lleida, un canvi en les maneres de fer, de gestionar i de tractar les persones, i Miquel Pueyo és la millor persona i la més preparada per portar a terme o ajudar a portar a terme -segons decideixin els ciutadans- aquest projecte", destaca la seva portaveu, Montse Pifarré.

El candidat a l'alcaldia de Lleida per Esquerra Republicana, Miquel Pueyo, ha agraït als membres de la plataforma la seva implicació en el disseny del futur de la ciutat i ha fet una crida a "sumar-se, des de la transversalitat, a la construcció d'una Lleida Republicana basada en cinc eixos -una Lleida propera, connectada, saludable, justa i compromesa- per fer possible el canvi honest a la Paeria".

Entre els membres de la plataforma hi ha Josep Vallverdú, escriptor; Jesús Castillo, director de l'institut Guindàvols; Anna Costa, presidenta de l'Associació Slowshop; Xavier Caufapé, gerent d'ILO; Divina Farreny, directora dels Serveis Territorials de Salut a Lleida; Carles Feixa, Catedràtic d'Antropologia Social a la Universitat Pompeu Fabra; o Sandra Castro, fundadora de l'Associació Colors de Ponent, entre altres.