El govern de la Paeria respon al Comú i diu que ha tingut un any per llegir la documentació del POUM

L'executiu local assegura que la tramitació va començar fa gairebé vuit anys

Redacció
22 de març del 2019
Actualitzat a les 9:22h
Larrosa durant el ple
Larrosa durant el ple | ACN
El govern de la Paeria de Lleida ha contestat el Comú de Lleida sobre el POUM de la ciutat i ha assegurat que la tramitació va començar fa gairebé vuit anys, un temps suficient com per rebatre les acusacions que apunten que el projecte s'ha fet amb pressa.

"L’aprovació inicial del POUM es va produir el 25 d’abril de 2018, fa quasi un any. Per tant, s’ha disposat del temps suficient per conèixer el document aprovat i fer, durant aquest any passat, el seguiment dels canvis puntuals que ara es proposen en l’aprovació provisional", s'assegura des de l'executiu local, que apunta també que "l’aprovació provisional no canvia el conjunt del document, sinó que incorpora canvis puntuals motivats per les al·legacions presentades i per les condicions dels informes dels organismes". 

L’ equip de govern de la Paeria remarca que “és una llàstima que el Comú, a hores d’ara i després de tant temps, encara no hagi entès l’abast i els continguts del POUM, la seva importància per al futur de la ciutat i les millores que comporta per als seus ciutadans”.