JARC demana una «sanció exemplar» per als activistes que van entrar en una granja del Vallès Oriental

El sindicat considera que l’assalt del grup d’activistes animalistes a una granja de porcs a Sant Antoni de Vilamajor suposa un risc contra la salut i el benestar dels animals i atempta contra el dret a la propietat privada

El moviment Meat The Victims han denunciat les condicions dels porcs
El moviment Meat The Victims han denunciat les condicions dels porcs | Meat The Victims
Redacció
19 de març del 2019
Actualitzat a les 12:09h
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) sol·licita que l’entrada del grup d’activistes animalistes "Meat The Victims" en una granja de porcs situada a Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental) la matinada del passat diumenge sigui sancionada de forma exemplar.

El sindicat considera que "aquest tipus d’accions pretenen perjudicar la imatge del sector ramader i causen un gran perjudici al titular de la granja en posar en risc la salut i el benestar dels animals". L'organització també recorda que l’entrada il·legal de persones en una explotació ramadera és un delicte contra la propietat privada.

JARC diu que "les explotacions ramaderes catalanes compleixen amb la normativa europea de benestar animal i seguretat alimentària, una de les més estrictes del món. En concret, els productors de porcí han fet grans esforços, humans i materials, per adaptar-se a les noves exigències establertes des de les diferents administracions, sent els primers interessats en millorar la productivitat i reforçar la imatge de la feina ben feta".