Transport

El tren de la Pobla, interromput a partir de dilluns per tasques de manteniment

Fins al seu restabliment, el 5 d'abril, FGC oferirà autobusos substitutoris per garantir la mobilitat dels viatgers

per Redacció, 15 de març de 2019 a les 09:12 |
Imatge del tren de la Pobla | ACN
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà la circulació de trens entre el dilluns 18 de març i el divendres 5 d'abril en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur (Pallars Jussà).

Com a alternativa, i amb l'objectiu de garantir la mobilitat de les persones usuàries, la companyia facilitarà un servei d'autobusos substitutoris per cobrir la part del recorregut que se'n vegi afectada. Aquest, s'aturarà a la parada d'autobús més propera de totes les estacions de la línia on es vegi interrompuda la circulació de trens. No obstant, a les de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya, la parada l'efectuarà sota demanda de les persones que viatgin en el tren.


Mentre, entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer el servei serà l'habitual. Tot i això, es cobrirà en autobús la circulació que surt a les 05.25 hores de la capital del Segrià de dilluns a divendres i les que ho fan des de La Pobla de Segur a les 19.30 hores de dilluns a dijous, a les 21.22 hores els divendres i a les 19 hores els diumenges i festius.

La interrupció del servei ferroviari es duu a terme amb l'objectiu d'efectuar tasques de manteniment programades a la unitat de tren 331.02.

 

Participació