Un Lleida Esportiu inofensiu empata contra el Badalona i segueix tercer

L'equip no ha tingut encert de cara a porteria i perd una oportunitat per retallat distàncies amb els seus rivals

El Lleida Esportiu no ha passat de l'empat
El Lleida Esportiu no ha passat de l'empat | Lleida Esportiu
Redacció
04 de març del 2019
Actualitzat a les 10:19h
El Lleida Esportiu ha sumat un punt davant el CF Badalona al Camp d’Esports (0-0), en un partit en el qual els de la Terra Ferma han enllaçat la quarta jornada consecutiva invictes. Els homes de Joan Carles Oliva han buscat una vegada i una altra la forma per trencar la defensa visitant, però aquesta no ha cedit i, conseqüentment els lleidatans, que mantenen una setmana més la tercera plaça, i escapulats s’han repartit els punts.

Els blaus ho han intentat des de la llarga distància en diverses ocasions i és que el joc no ha estat prou fluït per a desequilibrar la balança. Juanto Ortuño i Xemi Fernàndez han estat els primers a fer-ho, però els seus xuts han acabat per sobre de la porteria defensada per Morales. Per la seva banda, Josimar Quintero i Joan Oriol –també tots dos des de la frontal– han aconseguit dirigir els seus tirs a porteria, però l’arquer badaloní ha pogut atrapar-los sense complicacions.

A la represa, el xoc ha anat guanyant en dinamisme a mesura que corria el rellotge i amb espais per córrer el Lleida Esportiu ho ha intentat, encara que sense èxit. En una caiguda dins de l’àrea de Fernando Cano en una pilota dividida, el Camp d’Esports ha reclamat un penal que l’àrbitre no ha considerat. El mateix Cano, amb un nou cacau des de la frontal ha posat a prova Morales, que s’ha tornat a mostrar segur atrapant la bola.

A la recta final, tots dos equips han buscat la victòria. Cadascú amb les seves armes, però cap dels dos ho ha aconseguit. Ambdues defenses han tancat files i només a pilota aturada tant Lleida Esportiu com Badalona han arribat a generar perill, encara que sense punteria.