Postius dona per finalitzada la seva etapa al Congrés i centra els esforços en ser alcalde de Lleida

Ha estat diputat per Lleida des de desembre de 2015 encapçalant la candidatura en les dos últimes eleccions generals

Toni Postius, amb els companys de Congrés
Toni Postius, amb els companys de Congrés | Junts per Lleida
Redacció
01 de març del 2019
Actualitzat a les 14:23h
El fins ara diputat per Lleida al Congrés dels Diputats Toni Postius dona per finalitzada la seva etapa a Madrid un cop que ahir es va acabar el darrer ple de la dotzena legislatura per la convocatòria anticipada d'eleccions generals anunciada per president del govern, Pedro Sánchez, de cara al proper 28 d'abril.

Postius, que no es presentarà a una nova reelecció. ha estat diputat en les dos darreres legislatures encapçalant la llista per Lleida en aquestes dos convocatòries, la de desembre de 2015 i la de juny de 2016. Ara es vol centrar exclusivament en les eleccions municipals del 26 de maig, on aspira a convertir-se en nou alcalde de Lleida.

L'actual president del grup municipal del PDeCAT a la Paeria encapçalarà la llista de Junts per Lleida en els comicis locals. "Ara vull centrar tots els meus esforços en Lleida. Primer, per guanyar les eleccions i, després, per fer efectiu des del govern de la Paeria el canvi que necessita la ciutat després de quaranta anys de governs socialistes".

El polític fa un balanç positiu del seu pas pel Congrés: "Han estat uns anys políticament molt intensos. Hem viscut tot el procés de l'1 d'octubre des de Madrid, hem participat en la primera moció de censura a un govern espanyol i hem acabat la legislatura abruptament després que no hagin prosperat els pressupostos", ha ressaltat. 

En aquesta darrera legislatura ha estat portaveu adjunt de la Comissió d'Agricultura, Pesca i Alimentació i portaveu de la comissió sobre Seguretat Vial i Mobilitat Sostenible.