L'espectacle «Fora de sèrie» de LleidArt arriba a les escoles amb música de dibuixos animats

L'escola de Pardinyes, d'alta complexitat, ha treballat les cançons que l'alumnat ha vist en directe a l'Auditori Enric Granados

Imatge detall d'una de les lletres que assagen els alumnes
Imatge detall d'una de les lletres que assagen els alumnes | ACN
Redacció
27 de febrer del 2019
Actualitzat a la 13:11h
L'agrupació musical LleidArt Ensemble ha traslladat el seu projecte musical 'Fora de Sèrie' a les escoles de Lleida afegint al repertori música de dibuixos infantils que van des de l'actual "Lady bug" a clàssics com el "Doctor Slump" o "Oliver i Benji".

L'escola de Pardinyes, un centre d'alta complexitat, ha involucrat als alumnes en el muntatge treballant a classe de música algunes de les cançons i aquest dimecres han vist l'espectacle en directe a l'Auditori Enric Granados La mestra de música Maria Berengué ha explicat que al centre, amb un alt percentatge d'immigració, als nens i nenes l'Auditori els queda "més allunyat i per això "convé" fomentar activitats com aquesta. Uns 2.000 alumnes de diferents escoles de Lleida veuran la funció musical 'Fora de sèrie' entre aquest dimecres i dijous.

Maria Berengué és el primer any que està a l'escola de Pardinyes i ha explicat que busquen activitats dinàmiques perquè l'alumnat s'ho passi bé "més enllà d'estudiar cançons o instruments".

Aquest curs, l'alumnat de tot el centre participa d'una audició escolar i en el cas de la classe de quart curs han optat per anar a veure l'espectacle 'Fora de sèrie', de l'agrupació musical LleidArt. "De vegades costa una mica saber què veurem" i per això, explica la mestra, després de rebre el dossier didàctic van decidir apuntar-se i treballar el projecte de cançons de dibuixos animats, un fet que pels alumnes va suposar que "els tingués guanyats des del principi".