El Grup Vall Companys i l'IRTA tanquen un acord per fer recerca conjunta en tota la cadena càrnia

Anirà des de la nutrició, la sanitat o el benestar, fins el medi ambient, la transferència i la formació

Redacció
26 de febrer del 2019
Actualitzat a les 21:56h
Imatge de Vall Companys, al polígon El Segre
Imatge de Vall Companys, al polígon El Segre | Àlvar Llobet
El conseller delegat de Vall Companys, Josep Maria Rodié, i el director general de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), Josep Usall, han signat un acord per facilitar la col·laboració entre les dues entitats i potenciar les relacions científico-tècniques, a partir de l'establiment vies d'actuació per tal d'unir esforços i generar sinèrgies conjuntes.

L'acord entre ambdues parts possibilitarà treballar en l'R+D+i de tots els esglaons de la cadena productiva càrnia, des de la nutrició, la sanitat o el benestar, fins el medi ambient, la transferència i la formació.

Josep Usall ha destacat que l'acord permetrà l'IRTA "treballar al costat d'un dels grans grups empresarials en l'àmbit agroalimentari desenvolupant plegats solucions innovadores que facin front als nous reptes que ens demanen tant el mateix sector com els consumidors". "El Grup Vall Companys treballa en tot el sector ramader i càrnic, i l'IRTA ens pot oferir una recerca competitiva que abasta tot el nostre àmbit d'actuació", ha assenyalat el conseller delegat de Vall Companys, Josep Maria Rodié.