Sergi Talamonte i Elena Ferré guanyen la primera volta de les primàries del Comú

La segona volta serà el proper 3 de març

Imatge dels candidats del Comú
Imatge dels candidats del Comú | Comú de Lleida
Redacció
26 de febrer del 2019
Actualitzat a les 11:38h
Sergi Talamonte i Elena Ferré han estat els guanyadors de la primera volta de les primàries del Comú de Lleida. L'actual regidor de la Paeria ha aconseguit 854 vots mentre que Ferré ha obtingut 848 suports.

Les primàries del Comú de Lleida, celebrades del 16 al 24 de febrer, han acabat amb una participació total de 1151 persones, un resultat de participació que dobla la xifra de 573 participants que vam obtenir al 2015.

1038 van ser presencials en les 11 taules de votació repartides per tota la ciutat i la resta, 113 vots, es van emetre a través de la plataforma de vot telemàtic. Hi ha hagut, a més, 28 vots nuls, segons va determinar la doble revisió (de paperetes i de sistema de vot online) que va efectuar ahir la Comissió de Primàries.

El decalatge de 28 vots entre les paperetes dipositades a les urnes i els votants presencials registrats al sistema de vot es va produir per errors al registrar els DNI dels votants a la plataforma telemàtica de control de vot, es van donar de forma repartida en totes les urnes i, per tant, són atribuïbles a errors humans.

La llista definitiva es proclamarà en la segona volta de les primàries, en l’Assemblea que se celebrarà el proper diumenge 3 de març, a les 10h, al local del Comú.