La Paeria cedeix equipaments per donar suport a les produccions artístiques

La companyia Xip Xap ha assajat aquest mes al Teatre Julieta Agustí la seva nova obra "El Flautista d'Hamelín"

Redacció
25 de febrer del 2019
Actualitzat a les 22:51h
Un assaig de la companyia Xip Xap
Un assaig de la companyia Xip Xap | ACN
L'Ajuntament de Lleida cedeix equipaments municipals a les companyies professionals locals amb l'objectiu de donar suport a les produccions artístiques que s'impulsen des de Lleida.

És el cas del Teatre Municipal de l'Escorxador i del Teatre Municipal Julieta Agustí, en el qual aquest darrer mes ha estat assajant la companyia de teatre Xip Xap amb el seu nou espectacle "El Flautista d'Hamelín", sota la direcció de Ramon Molins. A més, aquest mes de febrer i març, també estaran assajant en aquests dos equipaments municipals la companyia de comediants La Baldufa i una companyia que participa en els ajuts a la creació de Fira Tàrrega, com és Rauxa.

L'ajuntament lleidatà aposta per continuar impulsant les activitats artístiques professionals de la ciutat. És per això des de la Paeria recorden que les oficines del Teatre Municipal de l'Escorxador estan disponibles perquè les companyies professionals locals puguin sol·licitar la cessió d'aquests equipaments municipals per a implantacions tècniques i residències.