El Comú detecta desajustos entre paperetes i votants en les primàries a l'alcaldia

La formació ha assegurat en un comunicat que la comissió considera que abans de fer públics els resultats cal resoldre aquesta situació

Redacció
25 de febrer del 2019
Actualitzat a les 17:40h
La comissió de primàries del Comú de Lleida per elegir la seva llista a l'Alcaldia de la ciutat ha constatat un desajustament d'alguns vots entre les paperetes dipositades a les urnes aquest diumenge i els votants presencials registrats en el sistema de vot.

La formació ha assegurat en un comunicat que la comissió considera que abans de fer públics els resultats cal resoldre aquesta situació.

El Comú ha explicat que la participació va ser alta, amb 1.116 votants que van emetre 7.812 vots, set per papereta, i que la comissió, formada per voluntaris, va treballar en el recompte fins a les quatre del matí. Un cop detectats i ponderats els possibles errors que hi hagi hagut, la comissió farà públics els resultats definitius de les votacions.

Els candidats a la primera volta de les primàries han estat un dels dos regidors actuals de la formació Sergi Talamonte i onze persones més: David Salcedo, Carla Galeote, Marina Pifarré, Jordi Cipriano, Sonia Martínez, Macià Pelegrí, Carme Hernández, Alfred Sesma, Helena Motos, Elena Ferré i Francesc Beà.