El Lleida Esportiu guanya a València i es referma en el play-off

Els de Joan Carles Oliva vencen 2-3 i es situen tercers a la classificació

Els jugadors celebrant un dels gols
Els jugadors celebrant un dels gols | Lleida Esportiu
Redacció
25 de febrer del 2019
Actualitzat a les 9:00h
El Lleida Esportiu ha aconseguit aquest diumenge a l’estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva de Paterna la seva segona victòria consecutiva (2-3). Tres punts a domicili després de tombar al Valencia Mestalla que permeten seguir a la tercera plaça, apropar-se a la segona i ampliar-ne en quatre punts amb el Cornellà, que ocupa la cinquena posició.

El partit s’ha anat obrint i el bloc valencianista ho ha aprofitat per avançar-se en el marcador. Una acció ràpida pel flanc esquerre ha acabat amb rematada de Fran Navarro, que ha establert l’1-0.

Els lleidatans s’ha refet amb autoritat i abans del descans ha estat capaç de capgirar l’electrònic. D’una recuperació de César Soriano al mig del camp ha nascut l’empat. Albistegi, Quintero, Pedro Martín Juanto i Joan Oriol han trenat l’acció per banda i Musa ha fet l'empat. El Valencia Mestalla, que s’ha quedat amb un futbolista menys per l’expulsió de Fernando Román, ha vist com Pedro Martín feia l’1-2 després de recuperar una pilota dins de l’àrea.

Calavera decanta la balança

El conjunt valencianista no ha abaixat els braços i ha aconseguit posar en l’electrònic novament l’empat davant un Lleida Esportiu que s’ha topat amb una gran actuació del porter local, que ha aturat tres ocasions manifestes de gol en el segon temps. Gassama ha fet el 2-2 de cap.

En els darrers minuts de partit, tots dos equips han seguit vorejant al gol amb successives arribades a porteria, però l’encert ha estat lleidatà. En el temps afegit, Calavera ha rematat una centrada de Dalmau i ha segellat el triomf i els tres punts amb aquest definitiu 2-3.