Detingut per amenaçar de mort amb una pistola simulada un veí seu, a Guissona

Els Mossos troben a l'habitatge dues armes, cocaïna, marihuana i una bàscula de precisió

Imatge del material incautat
Imatge del material incautat | Mossos d'Esquadra
Redacció
20 de febrer del 2019
Actualitzat a les 22:29h
Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat un home de 39 anys, veí de Guissona (Segarra) i de nacionalitat romanesa, com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces després que un veí seu denunciés que l'havia amenaçat de mort amb una arma. Els Mossos van identificar el presumpte autor de les amenaces quan sortia del portal i van comprovar que en aquell moment no duia cap arma.

Els agents van veure però que la seva parella baixava dels trasters i en escorcollar el traster hi van trobar dues pistoles pneumàtiques de boles, que simulaven perfectament un arma real; una caixa de cartró i un pot de vidre que contenien cabdells de marihuana, i una caixeta metàl·lica amb cocaïna. Llavors els Mossos van detenir també la dona, de 34 anys i de nacionalitat romanesa, per un delicte contra la salut pública.

Tot seguit, els Mossos van registrar els pis dels detinguts i hi van trobar una bàscula de precisió amb restes de cocaïna. En total, els agents van intervenir prop de 60 grams de cocaïna i uns 150 grams de marihuana en cabdells, amb un valor total d'uns 4.500 euros. Els detinguts van passar dimarts a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.