Set detinguts en un operatiu per tràfic de cocaïna i marihuana a Lleida

Hi ha sis arrestats al barri de la Mariola i un altre al centre històric

Redacció
19 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:29h
Imatge d'un agent de policia a prop de la zona de l'operatiu
Imatge d'un agent de policia a prop de la zona de l'operatiu | ACN
Set persones han estat detingudes aquest dimarts en un operatiu per tràfic de cocaïna i marihuana a Lleida. Hi ha sis arrestats al barri de la Mariola, dos dels quals són dones, i un altre al centre històric, al carrer Cavallers.

Sis persones han estat detingudes per tràfic de drogues i una setena per atemptat a l'autoritat. També s'han trobat algunes armes. Els detinguts passaran a disposició judicial dijous. Els Mossos han desmantellat almenys una plantació de marihuana i s'han desfet de tot el material necessari per mantenir-la, com florescents, ventiladors i màquines d'aire condicionat. Han intervingut unes 1.800 plantes.

A la Mariola també han intervingut tècnics d'Endesa, que han constatat que per mantenir el cultiu de marihuana havien punxat la llum.

L'operatiu ha començat abans de les cinc del matí. Hi han treballat agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC), del Grup Especial d'Intervenció (GEI), d'ordre públic i de seguretat ciutadana, a més de gossos i l'helicòpter, que ha servit per assegurar els registres inicials. Hi ha secret d'actuacions.