Marc Solsona diu que el PDECat vol «liderar» l'espai i no anar «a remolc d'ocurrències d'altres»

L'alcalde de Mollerussa i membre de la direcció executiva dels demòcrates recorda que Convergència ja es va "renovar" i "resetejar" per millorar els processos interns

Marc Solsona, membre de la direcció executiva del PDECat, i alcalde de Mollerussa
Marc Solsona, membre de la direcció executiva del PDECat, i alcalde de Mollerussa | Adrià Costa
NacióDigital
18 de febrer del 2019
Actualitzat a la 13:16h
Marc Solsona, alcalde de Mollerussa i membre de la direcció executiva del PDECat, ha estat clar respecte de les aspiracions del partit de cara a les eleccions generals espanyoles previstes pel 28 d'abril. El PDECat, ha dit, té la pretensió de "liderar l'espai i no anar a remolc d'ocurrències o idees d'altres". Per "l'històric" i el "bagatge polític" de l'antiga Convergència, ha afegit, els demòcrates busquen ocupar aquest espai, que és el que consideren "millor pel país" i per l'espai que representen. 

Segons el seu punt de vista, ha indicat Solsona en una entrevista a La Xarxa, el PDECat hauria de ser present "a totes" les eleccions que es convoquin durant els propers mesos, independentment que el moviment s'articuli en altres marques polítiques, i ha afirmat que, en aquest camí, "s'ha d'iniciar des de ja el moviment de primàries". 

L'alcalde de Mollerussa ha recordat que el PDECat és un partit que ja es va "renovar" i "resetejar", fins al punt que es va donar extremada importància als processos interns.