Denunciat un lleidatà perquè els seus gossos van atacar un ramat d'ovelles

Els animals, sense xipar, van ser traslladats a la canera municipal perquè el seu propietari no en disposava de documentació

Redacció
14 de febrer del 2019
Actualitzat a les 23:44h
Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar dimecres 13 de febrer a la partida Marimunt de Lleida en rebre un avís de dos gossos que havien atacat un ramat d’ovelles i havien ferit una d’elles. El pastor del ramat va requerir els agents, als quals va mostrar l’ovella malferida, i els va indicar la finca on havien anat els gossos després de l’atac.

La patrulla va localitzar el propietari dels gossos i junts van comprovar que havia un lloc on la tanca de la finca estava trencada i probablement havia estat el lloc per on s’havien escapolit els gossos.

Els agents li van requerir la documentació dels dos gossos però aquest no en va mostrar cap, ni el xip identificatiu ni el certificat del cens municipal. Tot seguit, els agents van fer les denúncies per la falta de documentació dels dos gossos i les diligències corresponents per danys. També van comissar els gossos els quals van ser traslladats a la canera municipal.