Decomissen 48 pel·lícules de contraban de contingut sexual en una botiga de Lleida

Els DVD eren visibles per als menors en un establiment de Cardenal Remolins

Imatge del material incautat
Imatge del material incautat | Guàrdia Civil
Redacció
14 de febrer del 2019
Actualitzat a les 9:03h
Agents de la Guàrdia Civil i de la Guàrdia Urbana de Lleida van confiscar un total de 48 DVDs d'explícit contingut sexual i 1.120 DVD, 150 CD i 70 disquets verges el propietari no tenia la corresponent documentació, en un establiment situat al carrer Cardenal Remolins de la capital del Segrià. Fonts policials han indicat que el material intervingut arriba a un valor de 1.600,66 euros. Aquesta actuació es va dur a terme dimarts passat, durant el servei realitzat dins de les inspeccions conjuntes que duen a terme habitualment dos cossos.

Val a dir que les 48 pel·lícules d'explícit contingut sexual, en format DVD, es trobaven visibles per a tots els nens i adolescent que freqüenten tals expositors a la recerca de material escolar. Així podien accedir sense dificultat al material confiscat, que estava situat a la botiga amb altres articles de papereria.

Finalment, cal destacar que els cds, dvds i disquets eren, supuetamente, de procedència xinesa, l'establiment no tenia permisos per a la instal·lació de càmeres i la seva gestió de dades, i les pel·lícules no estaven en un lloc apropiat pel seu contingut.